Rob Witschge geeft startsein Ajax Camps 2011

Rob Witschge geeft startsein Ajax Camps 2011

Maandag 4 juli heeft hoofdtrainer, Rob Witschge, de Ajax Camps zomer 2011 het startsein gegeven. Na de ceremoniële opening kwamen zo'n 150 enthousiaste jonge voetballers en keepers in actie op de velden van Ajax jeugdcomplex  De Toekomst. Al deze jongens en meiden krijgen bij Ajax Camps een unieke Ajax voetbalbeleving. Zeker op de Toekomst, waar de Ajax jeugd en -selectie zelf ook traint. Want ze komen in dezelfde kleedkamers, lunchen in dezelfde kantine en trainen op dezelfde velden. Zij krijgen bovendien een origineel Adidas Ajax Camps Tenue, met daarop de 3 sterren! En aan het eind van de week krijgen ze de Ajax Camps & Clinics bal en een certificaat van deelname met groepsfoto en handtekening van Rob Witschge mee naar huis. Kortom voor vele jonge Ajax fans een droom die uitkomt!

Onder leiding van hoofdtrainer, Rob Witschge, wordt er natuurlijk ook gevoetbald! Want ondanks dat het natuurlijk vooral een leuke week is, wordt er door de kinderen ook nog eens stevig getraind. De kinderen worden op basis van hun leeftijd en niveau in teams van 12 ingedeeld en krijgen een Ajax gecertificeerde trainer toegewezen. De unieke Ajax trainingsmethode, die ook wordt gebruikt in onze eigen jeugdopleiding, wordt per team aangepast aan het niveau en leeftijd. Zo krijgt elk kind die dag of week passende oefenstof zodat iedereen zijn techniek kan verbeteren. Na afloop krijgen alle deelnemers van hun trainers tips om thuis nog verder te oefenen op hun voetbalkunsten.
 
De deelnemers vinden het geweldig om daarna bij hun eigen club te laten zien hoe bijvoorbeeld de ‘Ebecilio’-beweging nu eigenlijk goed moet worden uitgevoerd. Deze zomer staan bijvoorbeeld de Ajax bewegingen van “de Jong”, “Van der Wiel”, “Eriksen” en “Janssen” centraal.
 Wil jij dit ook? Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Klik hier om je direct in te schrijven ;