Ajax Kerst Keeper Masterclass

Donderdag 29 december 2022

Ajax Kerst Keeper Masterclass

Ajax Kerst Keeper Masterclass
Ben jij tussen de 12 en 16 jaar oud, heb jij nog geen plannen in de kerstvakantie en wil jij een unieke Ajax-ervaring beleven? Meld je dan aan voor de Ajax Kerst Keeper Masterclass op donderdag 29 december bij AFC Ajax, op sportcomplex De Toekomst!

Programma
De Ajax Kerst Masterclass heeft een outdoor én indoor programma. In de ochtend is er voor alle teams buiten op het trainingsveld een warming up, waar bijvoorbeeld voetenwerk en andere basisvaardigheden naar voren komen. Hierna worden de groepen verdeeld en blijft de ene helft buiten voor de volgende outdoor training en de andere teams gaan naar binnen in De School van de Toekomst voor het indoor programma. Het indoor programma bestaat uit een lesprogramma over de kernwaarden van Ajax en een FIFA23 workshop op eigen niveau. Na de lunch, die verzorgd wordt door Ajax Camps & Clinics, draaien de teams door en wisselt het indoor en outdoor programma. De Ajax Kerst Masterclass wordt voor alle deelnemers afgesloten met een outdoor programma, met bijvoorbeeld verschillende partijvormen. Bekijk het programma onderaan deze pagina voor een overzicht van de tijden.

Mocht het vanwege slechte weersomstandigheden onverhoopt niet mogelijk zijn om buiten te trainen, bestaat de Ajax Kerst Masterclass uit een volledig indoor programma.

Thema
In de kerstvakantie staat een van de zes kernwaarden van Ajax centraal, namelijk: Wij denken aanvallend. Bij Ajax hebben wij het lef en creatieve vermogen om het anders te durven doen. Daar halen wij plezier uit. De Ajax Kerst Masterclass is een unieke Ajax Clinic met een indoor én outdoor programma. De trainingsvormen zullen allemaal aansluiten op dit thema, waar creativiteit nadrukkelijk naar voren zal komen. Uiteindelijk beleef jij tijdens de Ajax Kerst Masterclass een echte Ajax ervaring voor een dag!

Ouders/Verzorgers
Ouders/Verzorgers van deelnemers zijn in de ochtend tot 10:30 uur welkom om te blijven kijken bij de Ajax Kerst Masterclass. Vervolgens vragen wij hen om het sportcomplex te verlaten. In de middag vanaf 14:30 uur zijn zij dan weer welkom om de laatste training en afsluiting van de Ajax Kerst Masterclass bij te wonen.

Pakket

Prijs vanaf: € 109,-

Basispakket:

 • Professionele indoor en outdoor trainingen
 • Lunch
 • Minimaal 2x per dag een drink break
 • Ajax Camps & Clinics bidon
 • Certificaat
 • Eénmalig 20% korting op aankopen Ajax Fanshop

Optioneel:

 • Ajax Camps & Clinics adidas keepershirt
 • Ajax Camps & Clinics adidas voetbalbroekje
 • Ajax Camps & Clinics adidas voetbalsokken
 • Ajax Camps & Clinics adidas trainingsbroek
 • Ajax Camps & Clinics adidas rugtas
 • Ajax Camps & Clinics bal
Meld je aan!

Wanneer

Wanneer: 29 december 2022
Geboortejaren: 2006 t/m 2010
Plaatsen nog beschikbaar: 7
Aanmelden

Waar

AFC Ajax

Borchlandweg 16-18
1099 CT Duivendrecht
Nederland

Programma

Programma

09:15 Aanvang Ajax Masterclass

09:45 Opening 

10:00 Training 1 (outdoor)

10:45 Drink break 1

11:00 Training 2 (indoor en outdoor)

12:00 Lunch

13:00 Training 3 (indoor en outdoor)

14:00 Drink break 2

14:15 Training 4 (outdoor)

15:45 Afsluiting

16:00 Einde van de dag