FAQ

Camps & Clinics

Ajax Camps & Clinics verzorgt geen overnachtingen. JAZ-Hotel, gelegen naast de Johan Cruijff ArenA, biedt wel een speciaal zomertarief voor onze Ajax Camps deelnemers. Wanneer jij je inschrijft voor een Ajax Camp, ontvang je hier per mail meer informatie over. Het hotel ligt op loopafstand van Sportcomplex de Toekomst, het trainingsterrein van Ajax. Mocht u buiten Amsterdam verblijven, dan is De Toekomst te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Eindhalte met de trein is Amsterdam Bijlmer ArenA. Eindhalte met de metro is Strandvliet of Amsterdam Bijlmer ArenA. 

Ajax Camps & Clinics trainingen zijn gebaseerd op de trainingsmethode van de Ajax-jeugdopleiding. De oefenstof wordt aangepast op leeftijd en niveau.

Het voetbalniveau van de deelnemers is zeer uiteenlopend. Zowel selectiespelers als recreatiespelers doen mee. Iedereen, ongeacht niveau, kan meedoen aan de Ajax Camps & Clinics. Doordat de groepen op basis van leeftijd en niveau worden ingedeeld, kan iedereen zich verbeteren.

Ajax Camps & Clinics hanteert de stelregel van maximaal 72 kinderen per veld.
Afhankelijk van de accommodatie kan een veelvoud van 72 kinderen mee doen.

Ajax Camps & Clinics deelt de groepen in op basis van leeftijd, niveau en wensen.
Elke groep heeft zijn eigen trainer en bestaat uit 8 tot maximaal 14 spelers, afhankelijk van de leeftijd.

Ajax Camps & Clinics organiseert voor keepers speciale Ajax Keepers Camps & Clinics.
Keepers vanaf 8 jaar worden in aparte groepen door een eigen keeperstrainer getraind.
Kijk voor beschikbare data en locaties op de website.

De Ajax Camps & Clinics zijn op dit moment helaas nog niet ingericht voor een deelname door kinderen met een verstandelijke/lichamelijke handicap.

Voor de organisatie is het (nog) niet haalbaar om de noodzakelijke aanpassingen te faciliteren en naar tevredenheid uit te voeren. Ajax organiseert bijvoorbeeld vanuit de Ajax Foundation wel veel andere leuke activiteiten voor kinderen met een beperking. Mochten er nog vragen zijn, neem dan a.u.b. contact met ons op via info@ajaxcampsenclinics.nl.

Tijdens de Ajax Camps & Clinics zijn ouders/verzorgers welkom om in de ochtend de Camp/Clinic bij te wonen tot 11:00 uur. Vervolgens vragen wij hen om het trainingscomplex te verlaten, zodat de kinderen samen met de trainers gericht kunnen gaan trainen. Vanaf 14:45 uur zijn zij weer welkom om het einde van de dag te bekijken.

Bij Camps zijn op woensdagen de trainingen tot 12:30, de ouders mogen dan de gehele training komen kijken.
 

Op de Ajax Camps & Clinics zijn geen scouts van Ajax aanwezig, wij zijn niet de Ajax jeugdacademie.

Ajax Camps & Clinics is ervoor om spelers te laten ervaren hoe het is om te spelen als een Ajax speler. 

Onze trainers houden uiteraard hun ogen open voor spelers die er bovenuit springen en zullen deze namen doorgeven.

Reservering

U kunt de betaling geschieden doormiddel van iDEAL of Credit Card betaling.
Mocht u geen gebruik kunnen maken van beide betaalmogelijkheden, mail dan naar info@ajaxcampsenclinics.nl voor informatie over een alternatieve betaalwijze.

Dit kan verschillende redenen hebben. De meest voorkomende staan hieronder beschreven:

1. De betaling is niet volledig afgerond.
2. Er is een verkeerd emailadres opgegeven.
3. Uw internetprovider blokkeert automatisch gegenereerde emails.
4. De bevestigingsmail is in de map 'ongewenste post' terechtgekomen in uw email.

Mocht u niet zeker weten of de inschrijving volledig is, of een nieuwe bevestigingsmail willen ontvangen, mail dan naar info@ajaxcampsenclinics.nl

Ja, nadat u zich heeft ingeschreven, kunt u niet meer kosteloos annuleren.
Voor de gestelde tarieven, verwijzen wij u naar de Algemene Voorwaarden.

Dit kan weleens voorkomen, doordat er bijvoorbeeld meerdere mensen op hetzelfde moment aan het betalen zijn. Echter hoeft deze error-melding niet te betekenen dat de betaling niet is doorgekomen. Controleer dus eerst of er geld is afgeschreven op uw rekening, voordat u nogmaals een betaling doet. Zo voorkomt u dat er dubbel wordt betaald en ingeschreven. Als u niet zeker weet of de betaling goed is doorgekomen, neem dan contact op met Ajax Camps & Clinics.

Contact

Kom je er niet uit en wil je de vraag aan een van onze collega’s stellen? Mail dan naar info@ajaxcampsenclinics.nl.

Stel je vraag

Nog geen antwoord op je vraag? Wij helpen je graag verder!

WhatsApp
Staat jouw vraag er niet tussen? Klik op onderstaande button of scan de QR-code met de camera op je mobiele telefoon om contact met ons op te nemen via WhatsApp.