Frank de Boer: 'Zorg dat ook jij fit bent!'

Frank de Boer: 'Zorg dat ook jij fit bent!'

Na de welverdiende vakantie voor de spelers en staf gaan we weer beginnen. Vandaag,  maandag 23 juni, hervatten we de trainingen en werken vanaf dat moment toe naar de start van het nieuwe seizoen. De officiële aftrap daarvoor is op 3 augustus met de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. Dat is direct ook het moment waarop de eerste prijs van het seizoen gewonnen kan worden.

Fit worden en wedstrijdritme opdoen is de focus voor de Ajax-selectie op dit moment. In het topvoetbal is fit zijn een must. Maar ook voor de jonge voetballers onder ons, op elk niveau, is het belangrijk om fit te zijn als de competitie binnenkort weer van start gaat. Dat kan door elke dag met een bal bezig te zijn. Al is het maar een half uurtje voetballen in de achtertuin, op straat of op een voetbalveld. Juist nu de voetbaltrainingen bij de amateurclubs nog niet begonnen zijn is dat een uitstekend alternatief. 

Het is belangrijk dat jonge kinderen dit lekker kunnen blijven doen, het liefst op een zo hoog mogelijk niveau. Daarom bieden wij voetballers & keepers (tussen de 6 – 16 jaar) ook deze zomer de mogelijkheid om bij Ajax te komen trainen. In de maanden juli en augustus worden er eendaagse Clinics en vijfdaagse voetbalkampen georganiseerd bij Ajax op sportpark de Toekomst en bij amateurclubs door heel Nederland. Het is een mooie manier op de jeugd kennis te laten maken met Ajax en te genieten van een goede voorbereiding op hun nieuwe seizoen.

Wij starten het seizoen 2014-2015 in ieder geval fit!
 

Tot ziens op de Toekomst én zorg dat ook jij fit bent!
 

 

Frank de Boer
Ambassadeur Ajax Camps & Clinics

 

Want to start the new season fit? Sign up here